Πολιτική απορρήτου

Let the journey begin, a world of adventures, relaxation, and memories awaits!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

H παρούσα Πολιτική ενημερώθηκε στις 13/3/2023

Σκοπός αυτής της πολιτικής

Η προστασία των προσωπικών δεδομένων σας είναι σημαντική για την 7syn7. Η παρούσα πολιτική σας ενημερώνει για τις πρακτικές συλλογής προσωπικών δεδομένων της 7syn7.  μέσω του διαδικτυακού τόπου της, περιλαμβάνοντας τις κατηγορίες δεδομένων που ενδέχεται να συλλέγει, να διατηρεί, να επεξεργάζεται, τον σκοπό συλλογής τους, τις κατηγορίες προσώπων στα οποία γνωστοποιούνται τα δεδομένα σας, καθώς και τα δικαιώματα που έχετε. Η 7syn7 καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, υπό την προϋπόθεση, ότι τα προσωπικά στοιχεία που μας παρέχετε είναι ακριβή και αληθή. Επίσης, περιγράφει ορισμένα από τα μέτρα  ασφαλείας που η  εταιρεία λαμβάνει, προκειμένου να προστατεύσει το απόρρητο των δεδομένων και παρέχει ορισμένες εγγυήσεις για πράγματα που η εταιρεία δεν θα πράξει.

θεωρούμε ότι η  προστασία της ιδιωτικής ζωής και των δεδομένων των πελατών μας είναι υψίστης σημασίας και δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους τελευταίους εξατομικευμένες υπηρεσίες που πληρούν τις απαιτήσεις τους, με τρόπο που να διασφαλίζει την ιδιωτική τους ζωή.

Οι προσωπικές πληροφορίες (προσωπικά δεδομένα) χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από την 7syn7. και τους υπαλλήλους της, προκειμένου να ανταποκριθούν στα αιτήματά σας και να σας εξυπηρετήσουν καλύτερα, σύμφωνα με την παρούσα πολιτική. Τα άτομα που διαχειρίζονται προσωπικές πληροφορίες είναι εκπαιδευμένα για τη χρήση κατάλληλων διαδικασιών και δεν  χρησιμοποιούν τις πληροφορίες για οποιονδήποτε άλλο σκοπό πέραν εκείνων που εξυπηρετούν την παροχή συγκεκριμένων υπηρεσιών σε εμάς.

Νομικό και κανονιστικό πλαίσιο

 Η 7syn7 με σκοπό τις ξενοδοχειακές υπηρεσίες συλλέγει και επεξεργάζεται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, για την ενάσκηση των αρμοδιοτήτων της, τη διεκπεραίωση των ηλεκτρονικών της υπηρεσιών και την εκπλήρωση των νομικών υποχρεώσεών της. Για τους σκοπούς της παρούσας, η  είναι η «Υπεύθυνη Επεξεργασίας» κατά την έννοια του άρθρου 4 αρ. 7 του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων.  Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη της παρούσας ιστοσελίδας https:// 7syn7.gr  , υπόκειται στους παρόντες όρους, καθώς και στις σχετικές διατάξεις του Ευρωπαϊκού Κανονισμού 2016/679 για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (GDPR) και του Ν. 4624/2019. Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας, και ειδικότερα του διαδικτύου, όσο και του υπάρχοντος πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα ζητήματα αυτά. Ο παρών δικτυακός τόπος  δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση, ακολουθώντας τις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και διεθνείς συμβάσεις και με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που του εμπιστεύεστε. Επιπλέον, δε διαβιβάζει προσωπικές πληροφορίες και στοιχεία χρηστών του σε κανένα άλλο οργανισμό ή συνεργάτη που δεν συνδέεται μαζί του, τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις ή γενικά οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που αφορά τους χρήστες του.

Τι είναι ο «GDPR» – Ισχύουσα Νομοθεσία.

Ο GDPR (General Data Protection Regulation General Data Protection Regulation-Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων», Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016, εφεξής «ο Κανονισμός») αφορά στη διαμόρφωση ενός ενιαίου νομοθετικού πλαισίου για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων στα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αντικαθιστά την προηγούμενη Νομοθεσία (Οδηγία 95/46/ΕΚ). Η προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα είναι θεμελιώδες δικαίωμα. Το άρθρο 8, παράγραφος 1, του Χάρτη των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης («Χάρτης») και το άρθρο 16, παράγραφος 1, της Συνθήκης για τη λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΣΛΕΕ) ορίζουν ότι κάθε πρόσωπο έχει δικαίωμα στην προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που το αφορούν. Ο Κανονισμός είναι δεσμευτικός ως προς όλα τα μέρη του και ισχύει άμεσα σε κάθε κράτος μέλος (δηλαδή δεν απαιτείται ειδική προσαρμογή της Εθνικής Νομοθεσίας, άρθρο 83 του Κανονισμού).

Τι είναι τα προσωπικά δεδομένα;

Ο όρος «προσωπικά δεδομένα» αναφέρεται σε πληροφορίες φυσικών προσώπων, όπως ονοματεπώνυμο, ταχυδρομική διεύθυνση, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας κ.ά., οι οποίες προσδιορίζουν ή μπορούν να προσδιορίσουν την ταυτότητα σας, εφεξής «Προσωπικά Δεδομένα ή Δεδομένα».

Τι είναι η Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων;

Κάθε πράξη ή σειρά πράξεων που πραγματοποιείται με ή χωρίς τη χρήση αυτοματοποιημένων μέσων, σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ή σε σύνολα δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως η συλλογή, η καταχώριση, η οργάνωση, η διάρθρωση, η αποθήκευση, η προσαρμογή ή η μεταβολή, η ανάκτηση, η αναζήτηση πληροφοριών, η χρήση, η κοινολόγηση με διαβίβαση, η διάδοση ή κάθε άλλη μορφή διάθεσης, η συσχέτιση ή ο συνδυασμός, ο περιορισμός, η διαγραφή ή η καταστροφή.

Τι είναι ο/η υπεύθυνος/η επεξεργασίας;

Υπεύθυνος επεξεργασίας είναι το φυσικό ή νομικό πρόσωπο, η δημόσια αρχή, η υπηρεσία ή άλλος φορέας που, μόνα ή από κοινού με άλλα, καθορίζουν τους σκοπούς και τον τρόπο επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα,

 Τι είναι ο/η εκτελών/ούσα την επεξεργασία;

Εκτελών την επεξεργασία είναι το φυσικό ή νομικό πρόσωπο, η δημόσια αρχή, η υπηρεσία ή άλλος φορέας που επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα για λογαριασμό του υπευθύνου επεξεργασίας.

 Τι είδους δεδομένα συλλέγει η 7syn7.  μέσω της παρούσας ιστοσελίδας

Όσες πληροφορίες συγκαταλέγονται στην έννοια των προσωπικών δεδομένων του Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και η συλλογή τους δεν στηρίζεται στον Νόμο ή στη σύναψη ή εκτέλεση σύμβασης, συλλέγονται μέσω της παρούσας ιστοσελίδας, μόνο στην περίπτωση που εσείς επιλέξετε να συναινέσετε ρητά.

Συλλέγουμε τα παρακάτω προσωπικά δεδομένα (ενδεικτικά και όχι περιοριστικά):

Δεδομένα Ταυτοποίησης:

Ονοματεπώνυμο, εθνικότητα, αριθμός ταυτότητας/διαβατηρίου, ημερομηνία γέννησης, αριθμός τηλεφώνου.

Δεδομένα Επικοινωνίας:

Ταχυδρομική διεύθυνση, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμός τηλεφώνου.

Δεδομένα Συναλλαγών:

ΑΦΜ, είδος, τόπος, χρόνος παρεχόμενων προϊόντων ή υπηρεσιών.

Δεδομένα Συμβατικής Σχέσης:

Συμβατικά έγγραφα, έντυπα ενημέρωσης και συγκατάθεσης, ηλεκτρονικές δηλώσεις βούλησης.

Δεδομένα Συναλλακτικής Συμπεριφοράς:

Πληροφορίες που αφορούν ενδιαφέροντα, προτιμήσεις και συμμετοχή σε εκδηλώσεις, διαγωνισμούς, έρευνες.

Δεδομένα Υγείας

Λόγω της πανδημίας του COVID 19 ενδέχεται να συλλεχθούν δεδομένα υγείας.

Δεν συλλέγουμε, ούτε αποκτάμε πρόσβαση με κανέναν τρόπο σε ειδικές κατηγορίες («ευαίσθητων») προσωπικών δεδομένων  (εξαίρεση το χρονικό διάστημα της πανδημίας COVID 19, λόγω αυστηρών οδηγιών του Υπουργείου Υγείας) ή δεδομένων που αφορούν ποινικές καταδίκες και αδικήματα των πελατών μας. Ο πελάτης έχει την υποχρέωση να απέχει από την παροχή τέτοιων δεδομένων, που αφορούν στο πρόσωπό του ή σε τρίτα υποκείμενα δεδομένων (εξαίρεση το χρονικό διάστημα της πανδημίας COVID 19, λόγω αυστηρών οδηγιών του Υπουργείου Υγείας).

Σε περίπτωση που κάποιος πελάτης προβεί σε σχετική παροχή τέτοιων δεδομένων αυτά θα διαγράφονται μόλις υποπίπτουν στην αντίληψή μας (εξαίρεση το χρονικό διάστημα της πανδημίας COVID 19, λόγω αυστηρών οδηγιών του Υπουργείου Υγείας).  Δεν φέρουμε καμία ευθύνη απέναντι σε πελάτες ή σε τρίτα μέρη για τυχόν παροχή ή/και επεξεργασία ευαίσθητων δεδομένων, που οφείλεται σε πράξεις ή παραλείψεις πελατών κατά παράβαση της παραπάνω υποχρέωσης. H επίσκεψη στον δικτυακό τόπο μας δεν προϋποθέτει οπωσδήποτε την παροχή από εσάς οποιουδήποτε είδους προσωπικών δεδομένων. Σε αρκετές περιπτώσεις, όμως, είναι απαραίτητη η παροχή από εσάς τους ίδιους ορισμένων προσωπικών σας δεδομένων, τα οποία υποδεικνύονται στα αντίστοιχα τμήματα εισαγωγής δεδομένων στον παρόντα δικτυακό τόπο.

Δύναται να συλλέξουμε και να αποθηκεύσουμε τις παρακάτω προσωπικές πληροφορίες για εσάς από τις παρακάτω περιοριστικά αναφερόμενες πηγές:

δεδομένα επικοινωνίας, όταν επικοινωνείτε μαζί μας για να υποβάλλετε ερωτήσεις ή να ζητήσετε πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες που παρέχει η 7syn7.

– δεδομένα ταυτοποίησης, επικοινωνίας, συναλλαγών, συμβατικής σχέσης και συναλλακτικής συμπεριφοράς, όταν προβαίνετε σε κράτηση δωματίου ανεξαρτήτως του μέσου δια του οποίου αυτή πραγματοποιείται (ηλεκτρονικά, τηλεφωνικά μέσω της υποδοχής πελατών κλπ).

– δεδομένα ταυτοποίησης, επικοινωνίας, συναλλαγών, συμβατικής σχέσης και συναλλακτικής συμπεριφοράς, όταν, στα πλαίσια της χρήσης των υπηρεσιών που παρέχονται εντός του ξενοδοχείου μας.

– δεδομένα ταυτοποίησης, επικοινωνίας, συναλλαγών, συμβατικής σχέσης και συναλλακτικής συμπεριφοράς, όταν συνάπτετε μαζί μας σύμβαση για την παροχή οποιωνδήποτε υπηρεσιών.

 – δεδομένα ταυτοποίησης, επικοινωνίας, συναλλαγών, συμβατικής σχέσης και συναλλακτικής συμπεριφοράς, όταν προβαίνετε σε ηλεκτρονικές αγορές προϊόντων ή υπηρεσιών που παρέχουμε.

– δεδομένα υγείας από ερωτηματολόγια που επιβάλλεται να συμπληρωθούν, λόγω της πανδημίας του COVID 19 και κατόπιν οδηγιών του Υπουργείου Υγείας.

Η η 7syn7. δεν αποθηκεύει και δεν συλλέγει τα στοιχεία πληρωμής κατά τις ηλεκτρονικές ή online πληρωμές μέσω πιστωτικών, χρεωστικών ή προπληρωμένων καρτών. Συγκεκριμένα, με την καταχώρηση του αριθμού, τον κωδικό ασφαλείας, του ονοματεπώνυμου κατόχου και της ημερομηνίας λήξης της χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας και την ολοκλήρωση της πληρωμής, τα δεδομένα αυτά διαβιβάζονται αυτόματα στην αρμόδια Τράπεζα. H Τράπεζα συλλέγει τα δεδομένα και διενεργεί την πληρωμή και επιβεβαιώνει εν συνεχεία στην η 7syn7 την ολοκλήρωση της συναλλαγής.

 Διατήρηση-Αποθήκευση δεδομένων 

Στη  7syn7  αποθηκεύουμε προσωπικά δεδομένα μόνο για τον χρόνο, ο οποίος απαιτείται για να επιτελεσθεί μία υπηρεσία την οποία εσείς ζητήσατε ή για την οποία δώσατε την έγκρισή σας, υπό την επιφύλαξη των κατά περίπτωση αντιθέτων προβλέψεων του Νόμου, όπως συμβαίνει σε ό,τι αφορά θέματα τα οποία διέπει η εμπορική και/ή φορολογική νομοθεσία, οι διάφορες σχετικές διατάξεις κ.λπ. Τα δεδομένα υγείας που τυχόν θα συλλεχθούν κατά το χρονικό διάστημα της πανδημίας του COVID 19 θα διαγραφούν άμεσα μετά το τέλος της πανδημίας και ύστερα από τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας.

 Διαγραφή Δεδομένων

Τα δεδομένα σας διαγράφονται ανάλογα με την περίπτωση και πάντοτε βάσει των διατάξεων που ορίζονται από την οικεία Νομοθεσία.

 Ασφάλεια των δεδομένων

Το Διαδίκτυο, όπως και κάθε μέσο που χρησιμοποιείται για τη μετάδοση πληροφοριών, δεν μπορεί να θεωρηθεί 100% ασφαλές. Η ασφάλεια στο Internet αποτελεί ένα ευαίσθητο θέμα και βασίζεται κυρίως σε αξιόπιστους οργανισμούς και επιχειρήσεις που σέβονται την εμπιστευτικότητα και την ασφάλεια των στοιχείων των Χρηστών του.  Η 7syn7  προσπαθεί να διατηρεί αυστηρά μέτρα ασφαλείας και ελέγχων για την προστασία των προσωπικών πληροφοριών σας, προκειμένου να διασφαλιστεί η συμμόρφωση με όλες τις εφαρμοστέες νομικές απαιτήσεις, εφαρμόζουμε δε μέτρα ασφαλείας, σε τεχνικό και οργανωτικό επίπεδο, με σκοπό την ασφάλεια των δεδομένων που συλλέξαμε από εσάς, έναντι της όποιας εκούσιας ή ακούσιας απόπειρας, χειρισμού, απώλειας, καταστροφής ή γενικότερα πρόσβασης από μη εξουσιοδοτημένο άτομο. Τα μέτρα ασφαλείας μας υπόκεινται σε συνεχείς επανελέγχους και αναμορφώσεις, σύμφωνα με τις πλέον πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις. Η πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα περιορίζεται μόνο στους εξουσιοδοτημένους προς τούτο υπαλλήλους για να παράσχουν σε εσάς προϊόντα και υπηρεσίες και οι οποίοι έρχονται σε επαφή με τα δεδομένα αυτά. Έχουν ενεργοποιηθεί φυσικές, ηλεκτρονικές και διαδικαστικές ασφαλιστικές δικλείδες, οι οποίες εναρμονίζονται με τους κανονισμούς προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων.

Πρόσβαση στο lnternet

Εάν επικοινωνήσετε με την 7syn7 μέσω διαδικτύου, τότε μπορεί περιστασιακά να χρησιμοποιήσουμε e-mail ή τηλεφωνικό αριθμό, για να επικοινωνήσουμε μαζί σας, εφόσον μας τα έχετε παράσχει αυτοβούλως. Πρέπει να γνωρίζετε ότι οι επικοινωνίες μέσω του διαδικτύου, όπως μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κλπ., δεν είναι ασφαλείς, εκτός εάν έχουν κρυπτογραφηθεί και δεν φέρουμε καμία ευθύνη για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή απώλεια των προσωπικών πληροφοριών σας που είναι πέρα από τον έλεγχο μας.

 Πολιτική απορρήτου και παιδιά

Η παρούσα ιστοσελίδα έχει σχεδιαστεί και προορίζεται για χρήση από ενήλικες. Αν είστε ανήλικος κάτω από το ηλικιακό όριο, από το οποίο απαιτείται η γονική συναίνεση στη χώρα σας (στην Ελλάδα το όριο αυτό είναι άνω των 15 ετών – Ν. 4624/2019), θα πρέπει να ελέγξετε τους όρους της παρούσας Δήλωσης, από κοινού με το γονέα ή τον κηδεμόνα σας, για να βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε και αποδέχεσθε αυτούς τους όρους. Εφόσον διαπιστωθεί ότι έχουμε συγκεντρώσει πληροφορίες από ανήλικο χωρίς τη συγκατάθεση του γονέα ή του κηδεμόνα του, ενώ θα έπρεπε να έχει ληφθεί τέτοια συγκατάθεση, θα διαγράφουμε τις πληροφορίες το συντομότερο δυνατόν.

 Επικοινωνία μέσω της πλατφόρμας της ιστοσελίδας

Στην περίπτωση που κάποιος χρήστης επικοινωνεί μαζί μας, μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή με οποιονδήποτε άλλον τρόπο, η παροχή εκ μέρους του χρήστη προσωπικών δεδομένων του γίνεται οικειοθελώς και αποκλειστικά κατά την ελεύθερη βούληση του χρήστη. Θα επεξεργαστούμε τα εν λόγω παρασχεθέντα προσωπικά δεδομένα μόνο στο βαθμό που είναι απαραίτητο για τον συγκεκριμένο σκοπό.

 Δίκτυα Κοινωνικής Δικτύωσης

Ενδέχεται εντός της Ιστοσελίδας μας να προσφέρεται η δυνατότητα διαμοιρασμού σε Κοινωνικά Δίκτυα και άλλα συναφή εργαλεία που σας επιτρέπουν να μοιραστείτε τις δράσεις σας εντός της Ιστοσελίδας με άλλες εφαρμογές, ιστοσελίδες ή μαζικά μέσα ενημέρωσης, και το αντίστροφο. Η χρήση τέτοιων χαρακτηριστικών επιτρέπει την ανταλλαγή πληροφοριών με τους φίλους σας ή το γενικό κοινό, ανάλογα με τις ρυθμίσεις που έχετε καθορίσει στο προσωπικό σας προφίλ. Παρακαλούμε ανατρέξτε στις Πολιτικές Απορρήτου αυτών των υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς χειρίζονται τα δεδομένα σας.

 Αναθεωρήσεις της Δήλωσης

Η 7syn7 μ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να την αναθεωρεί περιοδικά την παρούσα Δήλωση, κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια. Σε περίπτωση που πραγματοποιηθούν αλλαγές, η 7syn7  θα καταγράφει την ημερομηνία τροποποίησης ή αναθεώρησης στην παρούσα Δήλωση και η επικαιροποιημένη Δήλωση θα ισχύει για εσάς από την ημερομηνία αυτή. Σας ενθαρρύνουμε να μελετάτε κατά περιόδους την παρούσα Δήλωση προκειμένου να εξετάζετε εάν υπάρχουν τυχόν αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο διαχειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα. 

 Εφαρμοστέο δίκαιο και Δικαιοδοσία

Για οποιαδήποτε διαφορά προκύψει μεταξύ χρήστη και 7syn7 εφαρμοστέο δίκαιο είναι το ελληνικό και αρμόδια δικαστήρια επίλυσης της διαφοράς είναι τα καθ’ ύλην αρμόδια Δικαστήρια του Νομού Θεσσαλονίκης.

 Ποια είναι τα δικαιώματα σας;

Σύμφωνα με τον Κανονισμό προστασίας Προσωπικών Δεδομένων [EU General Data Protection Regulation (GDPR) 2016/679], όπως ισχύει, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα:

α) το δικαίωμα πρόσβασης,

β) το δικαίωμα διόρθωσης,

γ) το δικαίωμα διαγραφής, υπό ορισμένες συνθήκες, όπως όταν η επεξεργασία δεν είναι πλέον απαραίτητη για το σκοπό για τον οποίο συλλέχθηκαν αρχικά και δεν υπάρχει κανένας επιτακτικός λόγος για να συνεχίσουμε να επεξεργαζόμαστε (ή να την αποθηκεύουμε),

δ) το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας,

ε) το δικαίωμα στη διαβίβαση των δεδομένων,

στ) το δικαίωμα εναντίωσης και το δικαίωμα να μην υπόκεισθε σε απόφαση που λαμβάνεται αποκλειστικά βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ,

ζ) το δικαίωμα της καταγγελίας στην εποπτική αρχή.

 Δηλαδή, έχετε το δικαίωμα να λάβετε, κατόπιν αίτησης, δωρεάν πληροφόρηση για τα αποθηκευμένα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, που σας αφορούν, να προβάλλετε, κατόπιν αιτήματος, αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που σας αφορούν, με ισχύ για το μέλλον και ανάκληση της συναίνεσής σας, καθώς και, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, το δικαίωμα διόρθωσης, περιορισμού της επεξεργασίας, διαβίβασης των δεδομένων, διαγραφής των εν λόγω δεδομένων και καταγγελίας σε εποπτική αρχή. Παρακαλούμε σε αυτές τις περιπτώσεις να απευθύνεστε εγγράφως με σχετική πρωτότυπη επιστολή ή μέσω φαξ ή μέσω e-mail στο αρμόδιο τμήμα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Εταιρείας, που αναφέρεται παρακάτω.

Δικαίωμα υποβολής καταγγελίας

Σε περίπτωση που θεωρείτε ότι η επεξεργασία των δεδομένων που σας αφορούν παραβαίνει τον Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679, έχετε δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία σε εποπτική αρχή.  Αρμόδια εποπτική αρχή για την Ελλάδα είναι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων, Κηφισίας 1-3, 115 23, Αθήνα, https://www.dpa.gr/, τηλ. 2106475600.

 Επικοινωνία

Η  7syn7 σας γνωστοποιεί, ότι έχει ορίσει Υπεύθυνους Προστασίας Προσωπικών δεδομένων με ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: florasofiou@yahoo.gr

 Εάν έχετε ερωτήσεις ή συστάσεις σχετικά με την παρούσα Πολιτική, μπορείτε να τις απευθύνετε στην ανωτέρω διεύθυνση. Οι συνεχείς εξελίξεις στο Διαδίκτυο γενικότερα καθιστούν απαραίτητες τις κατά καιρούς προσαρμογές των κανόνων μας περί προστασίας δικτυακών δεδομένων. Η 7syn7   επιφυλάσσεται για το δικαίωμά της να προβαίνει στις εκάστοτε τυχόν ενδεικνυόμενες μεταβολές των εν λόγω κανόνων ανά πάσα στιγμή.

Ενοικιαζόμενα στούντιο στην Εύβοια